Paras VPN

paras VPN

VPN-yhteydestä kiinnostuneita kiinnostaa tietenkin se mikä oikeastaan on paras VPN. Se paras VPN-yhteys voikin olla erilainen eri ihmisille. VPN-palvelujen ominaisuudet ja taso voivat vaihdella paljonkin, jonka vuoksi eri palvelujen vertaileminen ennen palvelun valintaa on erittäin tärkeää. Vertailun valinnan voi aloittaa miettimällä, mihin tarkoitukseen tätä yhteyttä tarvitsee ja valita sopiva palvelu tähän tarkoitukseen sopivien ominaisuuksien mukaan. On kuitenkin tärkeää ottaa huomioon muitakin seikkoja, kuten varmistaa etukäteen se, kuinka luotettava valittu palvelu on.

Paras VPN on kattava ja nopea

Paras ilmainen VPN on luotettava palvelu, joka tarjoaa käyttäjän tarvitsemat perustoiminnot. Ilmaiset VPN-palvelut ovat usein rajoitettuja, joten ilmaisversioissa ei usein ole erityisiä lisätoimintoja. Paras ilmainen palvelu on myös sellainen, joka ei luovuta tietojasi eteenpäin ja jolla on maantieteelliseen sijaintiisi sopivat serverien sijainnit.

Maksulliset VPN-palvelut tarjoavat pakollisten perustoimintojen lisäksi vaihtelevia lisätoimintoja, jotka sopivat eri tarkoituksiin. Maksullinen yhteys onkin monille paras valinta, sillä se on huomattavasti kattavampi ja usein myös turvallisempi vaihtoehto. Lisäksi maksullisten palveluiden hinnat ovat useimmiten erittäin edullisia.

Ota yhteyttä valittaessa huomioon myös esimerkiksi se, että palvelinten sijainti vaikuttaa yhteyden nopeuteen. Mitä kauempana VPN-palvelin sijaitsee, sitä hitaampi on yhteys. Suomalaisten kannattaa usein suosia palveluntarjoajaa, joka tarjoaa palvelin­vaihto­ehtoja Suomessa tai lähi­maissa.

Mitä ottaa huomioon VPN-palvelua valittaessa?

VPN-tarjoajan kotimaa on suuri turvallisuus­tekijä, sillä VPN-yhteyttä tarjoavat palveluntarjoajat ovat yrityksiä, ja yritysten on noudatettava oman koti­maansa lakeja. Se vaikuttaa muun muassa siihen, mitä tiedoillasi voidaan tehdä tai milloin niitä kerätään. On myös muistettava, että kaikki Suomessa laillinen ei aina ole laillista VPN-tarjoajasi koti­maassa.

Maakohtaisten asioiden lisäksi parasta yhteyttä valittaessa kannattaa ottaa huomioon myös muut palvelukohtaisesti vaihtelevat ominaisuudet, kuten nopeus, sallittu laitemäärä, yksityisyyden taso, ilmaisen kokeilun mahdollisuus ja se, soveltuuko kyseinen VPN-yhteys omalle laitteellesi. Helppokäyttöisyydessä ja lisäominaisuuksissa voi myös olla eroja eri palvelujen välillä. Sinun on siis otettava monta eri asiaa huomioon ja vertailtava palveluja huolellisesti löytääksesi parhaan VPN-palvelun.