Netflix VPN

Netflix VPN
Oletko innokas elokuvien ja sarjojen seuraaja? Siinä tapauksessa olet ehkä jo ehtinyt selaamaan koko Suomen Netflixin tarjonnan läpi. Samojen sarjojen ja elokuvien katsominen uudelleen ei taatusti houkuttele, mutta lisää olisi kiva löytää. Jos tämä kuulostaa tutulta, saattaa ratkaisu olla Netflix VPN. VPN tarjoaa mahdollisuuden päästä katsomaan Amerikan Netflixiä, josta löytyy reilut 4 000 elokuvaa ja lähemmäs 2 000 sarjaa katsottavaksi. Mutta miten tämä kaikki on mahdollista ja onko se edes laillista?

Miten Netflix VPN toimii?

Päästäksesi katsomaan Yhdysvaltojen Netflixiä VPN:n kautta sinun täytyy hankkia sopiva VPN sitä varten. Tämän jälkeen sinun tulee valita listalta Yhdysvaltojen palvelin, ja kaikki elokuvat sekä sarjat tulevat ulottuvillesi.

Voit katsoa Netflixiä miltä tahansa laitteelta VPN:n kautta, jos vain olet ladannut laitteeseen Netflixin sovelluksen. Netflix toimii tietysti myös suoraan selaimesta käsin, jos et tahdo ladata erillistä sovellusta. Sovellus vain tekee ohjelmien katselemisesta astetta helpompaa.

Onko tämä kaikki sitten laillista? Kyllä on. Suomalaisilta ei ole kiellettyä käyttää VPN:ää saati Yhdysvaltojen Netfilixiä. Sinulla on siis mahdollisuus päästä käsiksi hyvin suureen tarjontaan ilman, että tarvitsee pelätä toiminnan laittomuutta.

Miksi pitäisi katsoa ulkomaiden Netflixiä?

Suomen Netflixin tarjonta on esimerkiksi Yhdysvaltojen tarjontaan nähden hyvin pieni. Netflixin valikoima on kooltaan noin puolet USA:n Netflixin valikoimasta, joten siirtymällä USA:n Netflixiin voit päästä katsomaan huomattavasti useampaa sarjaa kuin Suomen vastaavassa.

Netflix toimii lähes 200 maassa, ja siltä löytyy tuhansia elokuvia ja sarjoja ympäri maailman. Hyvä VPN-yhteys takaa sinulle pääsyn useimman eri maan Netflix-valikoimaan. Se tuo omaan television katseluun huomattavasti enemmän vaihtelua, ja mikä parasta, saatat päästä katsomaan aikaisemmin uutuussarjoja ja elokuvia, sillä ne usein julkaistaan Yhdysvalloissa aikaisemmin kuin Suomessa.